Menthol gloss


Jag såg nyss att de hade fått in
Glossmenthol från Bourjouis på Asos. Även om tanken är god så tror jag inte att kommer att bli någon större hit. Mitt lippumber som jag använder från Tyskland har också mentholsmak och det kan kännas fräscht men att köpa läppglans för lukten endast, tja, köp ett tuggummipaket istället.

Kommentarer
Postat av: Christina

Hej!
Såg att du skulle till Tyskland, det ska jag också om en månad!
Jag he då en fråga.. Vilken är den där Lip-Plumpern du köpt där? Och vad med kan du rekomendera att man handlar, billigt, där? Förutom alkohol då... :-)
Tacksam för tips!
Mvh C

2007-04-22 @ 12:10:51
Postat av: Yavanna

Hej! Jag är själv make up artist och kan säga att mentholen i glossen är till för att förstora läpparna, inte för luktens skull. Mentholen gör så att blodcirkulationen i läpparna kommer igång och att de därmed blir större och även rödare.
Väldigt trevlig blogg du har här!
Titta gärna in hos mig på http://yavannaby.blogspot.com där jag skriver alla mina tankar och idéer om mode, från catwalk till gågata!
/Yavanna

Postat av: Lina

Yavanna: Jaha,ja det förklarar ju mentholen på mitt läppglans. Men det jag tycker var konstigt var att på just detta från Asos så står det att det är för andedräkten, inget om läppförstoring.

Tackar :) Det ska jag göra!

2007-04-22 @ 19:15:42
URL: http://makemeupblogg@hotmail.com
Postat av: Ellis

Vilket härligt läppglan, fräscht med menthol:)

2007-04-22 @ 20:38:10
URL: http://ellisellis.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback