Fran Tyskland

Nu är det sista dagen i Tyskland och imorgon stiger vi upp tidigt för att fara hem. Det har varit skönt att slippa skolan men nu oroar jag mig för hur mycket jag har da jag kommer tillbaka. Men nu ska jag inte tänka na mer pa skola utan njuta av att vara ledig.

Övrigt sa har shoppingen gatt bra och jag köpte betydligt mer smink än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag trodde att jag bara skulle komma med en pase fran billiga DM, men lite mer blev det. Vad det blev far ni se senare.

Vadret har varit underbart. Det har varit värmerekord medan vi varit här. Sa varmt som det var i mandags har det aldrig varit pa 200ar under april manad. En bra resa men tyvärr blir det en övernattning i Västeras. Jag vill bara hem sa jag kan plugga och göra skola. Usch. Nej, nu ska jag ga och vara social. Hej hej.

Ny webshop

Nu har Satine kommit igång!
Det ska bli spännande att se vilka produkter de kommer att ta hem.

Tyvärr hinner jag inte kolla upp sajten för jag ska iväg om en halvtimme. Hej då Sverige!

B. Kamins

      

Nytt märke från Accesoara, B Kamins. Det är ett hudvårdsmärke som fått bra recensioner på makeupalley och för den som har pengar att spendera på hudvård så är det här ett märke för dig. Priserna ligger mellan 369-1295kr. B. Kamins har startkit för alla hudtyper och även för känslig hud som för de med rosacea och acne. De kostar 635kr.


25 april

Är i västerås just nu, imorgon bär det av till Tyskland med flyg. Äntligen!
Fick smak på sommarvärmen här i västerås och tydligen ska det bli över 20 grader i Tyskland.

Vi syns någon dag, kanske orkar jag sätta mig vid datorn och skriva något inlägg. 
Fast egentligen är det ju skolarbete jag borde göra hela veckan.. denna eviga skola.

SugarBaby Cosmetic Palette

Natural

Den här måste jag bara lägga till på veckans önskelista. Det är en sminkpalett med ett puder, två ögonskuggor, två läppglans och visst ser den underbar ut? Den finns i tre variationer och jag kan inte riktigt bestämma mig vilken jag skulle välja. Alla paletter ser jättefina ut och alla färger matchar varandra perfekt. Tänk er den svala rosa ögonmaken tillsammans med det härligt blodröda läpparna och sedan svepa solpuder över hela ansiktet.

Paletten är ju perfekt, det är bara att ta med sig en mascara och man är fit for fight efter stranden.
För foundation och täckstift känns bara överflödigt på den fräscha sommarhyn.

Det bästa av allt är att den inte kostar skjortan, utan bara 89kr från
eleven.se.

SugarBaby, Palette Cosmétique

Veckans vill ha:

161497-370

Jag kan inte säga att jag har kommit igång med bloggen till 100% men jag är "på G".
Hursomhelst tänkte jag visa er vad jag ska spana på i Tyskland.


En primer som fungerar för mina ögon så att min balsminkning och kommande makeuper kommer att sitta hela dagen och natten lång. Eyeshadow Primer Potion sägs vara en höjdare från Urban Decay.
Finns att köpa på
Blush för 149kr.

Eftersom jag är ofrivilligt blek så älskar jag bronzer och den brukar komma fram redan efter första vårsolen. Min favorit kommer från Body Shops, tyvärr sjunger den på sin sista vers och förhoppningsvis hittar jag ett billigare substitut i Tyskland. Kostar 229kr.

Orange, korall. Perfekt till solkyssta händer. Tyvärr hittar jag inget nagellack som lockar.

Sist men inte minst så vill jag ha en greige ögonskugga och denna från Bobbi Brown heter cement. Då jag kollade på beskrivningen så stod det Grey Beige, det kan ju vara rätt färg. Det ska jag kolla upp på Douglas!

Blodprov?

image369
Är det bara jag eller är det någon som håller med mig då jag säger att det ser ut som blodprov?
Den runda botten och formen påminner om
provrör. Fast, jag gillar den i alla fall. Kanske beror det på att jag är laborist i smyg. En okunnig laborist.

Läppglanset finns att köpa på Pashioncosmetics för 129kr st och då följer en spetspåse med. Sött!

Shopping i Tyskland

Hej!
Såg att du skulle till Tyskland, det ska jag också om en månad!
Jag he då en fråga.. Vilken är den där Lip-Plumpern du köpt där? Och vad med kan du rekomendera att man handlar, billigt, där? Förutom alkohol då... :-)
Tacksam för tips!
Mvh C


Åh, så roligt! Jag gillar Tysklands shoppingutbud för det finns så mycket fult men det finns en några godbitar. Så det blir till att leta. Lipplumbern heter Volume up! och kostar mindre än 30kr så det är ett supererbjudnande. Men jag kan inte lova att du får världens största läppar. Fast jag tycker att man ser en liten effekt annars är det är ett fint vanligt genomskinligt läppglans med mentholsmak annars. Det kommer från märket essence och finns att köpa på DM som finns lite överallt. Det är en smink/"hälsoaffär". Essence ögonbrynsgele är också bra.
På samma affär finns ett bra nagellack som kostar under 40kr och det heter p2.

Ännu en grej från essence är deras eyebase primer. Det är en gul liten dosa, jag tror den kostar 20kr och min kompis tycker att den är jättebra. Själv tycker mina ögonlock inte om den, mina ögonlock tycker iofs inte om något.

Här har du de länkar om affärer som jag hittade, de ska finns i de flesta större städer:
Enda klädaffären jag hittade på internet, Orsays
Smyckesaffär, Bijou Birgitte
Billig skoaffär men dålig hemsida och många fula skor, Tack
Billig skoaffär med många fula skor men det finns fynda att finna, Deichmann Shop
Tysklands motsvarighet till Kicks, Douglas
Skoaffär med svenska priser, Goertz

Om det är något du ska köpa så tycker jag att det är skor. Det finns många och det finns många fula skor. Det blir som att gå på secondhand, man får fynda. Däremot kan jag inte lova att det är superkvalité. Men då jag var där sist kom jag hem med tre skor till priset av ett par svenska vinterskor.


Tips från syrran: Om du är ett fan av The Body Shop så är nästan alla produkter billigare. Deras kroppssmör var bara någon tia billigare men endel produkter är 70kr billigare!

Ett kort inlägg kring det som jag skrev för ett tag sedan.
Någon som har något fler tips?

Menthol gloss


Jag såg nyss att de hade fått in
Glossmenthol från Bourjouis på Asos. Även om tanken är god så tror jag inte att kommer att bli någon större hit. Mitt lippumber som jag använder från Tyskland har också mentholsmak och det kan kännas fräscht men att köpa läppglans för lukten endast, tja, köp ett tuggummipaket istället.

Slit och stön

  

Här har ni mitt gamla, nutida och kommande svett, blod och tårar. Eller med andra ord, mitt projektarbete. Det må verka lite men tro mig det är det inte. Mycket som ska göras och det innan Tyskland som "är" om 5 dagar. Allt måste bli klart för att det skall redovisas den 2, 3, 4 och jag kommer hem den 1. Jag tycker synd om dom som jag lämnar som måste göra klart det. Fast det är mycket jag måste göra ändå.

Det här är alltså varför jag inte har velat blogga.
(Vad ska jag göra på dagarna efter att det här är över?)

Hursomhelst, såhär ser mina 5 närmsta dagar ut:
Sätta upp en budget, Affisch, Kort, Rapport, Renskriva intervju, Kortfattad rapport, plugga till prov, samhällsprov, rita stol och handfat i Solid, Religionsuppgift, Plugga och svara på frågor om första världskriget.

Lumene Radiant Touch

Jag måste ändra min tidigare recension, för visst får man ångra sig?!

image360

Det här är helt klart den bästa ansiktsrengöringen jag har prövat. Jag har aldrig känt mig så len som efter att jag använt dessa. Huden kan kännas något sträv men det botas lätt med ansiktskräm. Helt klart en ny favorit och det finns inget att klaga på. Priset är bra också, 110kr st och då är de väldigt dryga.

Ett tips, testa om du tycker att du har torr hud.
Jag är nämligen kär i Lumene Radiant  Touch och jag är rätt säker på att du kan bli det också.

Så vad tror ni betyget blir? Ja,  högsta betyg.




Puderborste

Om en vecka ligger jag förmodligen i Malins rum just nu och ska sova. Dvs, i Tyskland!
Nu börjar jag kolla på de tyska affärernas hemsidor varje dag för att se om de får in några nyheter. Snart får jag ju hålla produkterna i min hand också. Ett väldigt välbehövligt avbrott, tyvärr kommer jag bara in i projektarbetshysteri då jag kommer hem. Hur som helst var det inte därför jag ville skriva ett inlägg utan jag har hittat en vacker puderborste.





Jag har velat ha en ny puderborste jättelänge. Just den här borsten kommer från Guerlain och ni kan ju inte påstå att den inte är fin. Fast den kanske bara är vacker att titta på och svår att använda men jag tycker ändå eftersom den är att den känns så otroligt lyxig + att den "bara" kostar 235 kr.  Tyvärr börjar jag inse att jag kommer nog att lägga 90% av mina få enkronor på kläder och dyl. Fast några budgetfynd från DM kommer jag helt klart att ta med mig hem och då snackar vi bla 25kr för en jättebra lipplumber.

Så budgetfynd från DM + puderborste + bronzepuder står på min inköpslista just nu.

Avanya Natural Mineral Cosmetics

image365


Jag måste kommentera märket Avanya medan det är någorlunda aktuellt. Efter hyllningar från både Lipglossbitch och Bjooti så tror jag att Avanya kommer att sälja, deras
foundation och ögonskugga fick ju riktigt bra betyg. Eftersom att jag inte har möjligheten att pröva deras märke så vill jag påpeka en annan sak.

Förpackningarna, märket är väldigt nytt (skapades 2004, släpptes 2006) men ändå ser förpackningarna ut som de gamla ögonskuggorna från 90-talet. Sådana som man hittar längst inne i en låda i mammas smink. Den vinröda färgen, den gul-guldiga symbolen drar bara ner utseendet ännu mer. Jag tror på produkterna men jag tror att de skulle sälja ännu mer om de var mer tilltalande.

Aah!

Måste bara dela med mig lite av den glädje jag känner just nu.
I slutet av april blir det en visit till Tyskland och nu har jag suttit och letat tyska affärer på internet. Jag har bla hittat åt douglas, en lyxigare variant av Kicks. Iaf  "mitt" kicks. De har märken som










Andas, andas.
Okej, jag måste ju inse att jag inte kommer att köpa deras produkter med tanke på min ekonomi. Sedan kommer jag inte köpa Artdeco, YSL eller något annat heller. Suck. Men! Jag får iaf fingra på dom. Jiiipppie.

Men Bobbi Brown, usch usch. Jag kommer att stå där och våndas. Ännu värre, eller snarare bättre är att de ha MAC också. Äntligen ska jag få testa märket, jag är nog mest sugen på pigment eller en greige ögonskugga (det är en grå-beige ögonskugga och ordet kommer från makeup-artisten Tomas Lenneryd.

Sedan undrar jag om BeYu finns i storstäderna här i Sverige?
Jag har för mig att jag har läst om det i VR men jag är lite osäker.