Mitt förhållande till smink och den här bloggen.

Nu måste jag kommentera min blogg återigen efter några få kommentarer av Erika, inte enbart därför såklart. Jag vill bara nämna lite om mitt förhållande till smink och bloggen.

Jag älskar smink och det är därför jag bestämde mig för att göra en sminkblogg, jag påstår inte att jag kan något och på alla håll och sätt har jag mer att lära mig. Så nog kan man hitta brister men det är samtidigt därför jag vill ha en blogg, för att lära mig själv något. Samtidigt, om någon ställer en fråga försöker jag verkligen hitta ett bra svar både från egna erfarenheter och andras. 

Dessutom, ögonmejken som är min personliga favorit är till för att leka med. Därför väljer jag att ha mycket mascara eller lite, eller gör så att ögonen ser mindre ut osv. Men det är bara för att leka och experimentera eller bara för att jag tycker att det är snyggt. Visst, vissa kort blir bara fula och rent av horribla för att ena stunden har jag ingen concealer, andra är jag svart under ögonen men det är bara jag som är lat. Jag sitter nämligen ofta framför tv:n då jag lägger en mejk och det enda ljuset är från tv:n och någon lampa som lyser från andra sidan rummet. Då jag kommer tillbaka ska jag försöka skärpa mig. Det är ju trots allt inte så jobbigt att gå till toan och kontrollera mejken.

Förhoppningsvis blir jag bättre då jag kommer tillbaka, för det ska jag göra och jag kan fortfarande säga att jag återkommer i maj. Nyss hemkommen från Tyskland och förmodligen har jag en massa nytt smink att testa och leka med. Det kliar ibland att skriva ett inlägg, speciellt på helgerna men jag vill inte börja för att jag är rädd att jag inte kan sluta.

Nu får det vara nog för den här gången, jag borde gå och lägga mig kl är ju närmare 3. Slutligen måste jag bara säga att det är roligt att ni fortfarande är många som besöker bloggen så ofta. Nära 100 / dag, ungefär hälften jämfört med då jag var aktiv. Hoppas att ni är med mig i maj!



Jag har bokat in tid för att slinga håret, jag har tänkt göra det riktigt ljust. Det ska bli spännande, jag har ju funderat på att göra det sen jag gick ut nian.

Jag SKA boka tid för soldusch (är det de rätta ordet?) inför studenten. Det kommer att bli ännu mer spännande. Tänk om det blir jättefult, då blir det verkligen till att skrubba kroppen! Ds.

Farväl.

Nu är jag frisk igen, eller någorlunda frisk har jag väl varit de senaste dagarna. Men efter den här veckan så har jag insett att jag inte vill blogga. Jag vill lägga ner tiden på lite mer nödvändiga saker, som att plugga. Jag måste lägga ner lite mer tid och engagemang till skolan. Det är ju trots allt sista månaderna (vilket jag blev påmind om då jag hämtade ut studentmössan idag). Hursomhelst, kanske kommer jag igen men inte som det ser ut nu. 

Tack för alla kommentarer och allt men nu försvinner jag och bloggen.
(Tips och inspiration finns kvar eftersom att jag kommer inte att radera bloggen i det första taget).



Uppdatering: Ja, förmodligen kommer jag att komma tillbaka. Jag kan nog tom ge en preliminär månad, maj. Då är nämligen projektarbetet överstökat och en stor del av all press jag känner just nu är bortblåst. Fast det kanske har ersatts med annan press. Hursomhelst, till dess kommer jag nog att fortsätta ta kort på ögonsmink som jag sparar.  Då har jag ju något att "akut-publicera" då jag har en massa annat för mig, som studenten =)

Sjuk

Jag är sjuk och det är allt jag orkar skriva.


Lite skolångest och framtidsplaner

Nu är mitt sportlov slut och jag har insett att jag gillar inte lov. Dels för att jag brukar aldrig hitta på något att göra på loven och då får jag bara ångest och dels därför jag hatar att dom tar slut. Jag är så fruktansvärt less på skolan och ni som började på universitetet direkt efter gymnasiet, ni ska ha en stor eloge. För mig är det helt otroligt hur man ens kan tänka tanken. Nej, jag vill inte ta studenten i sommar för att på en gång sätta mig i skolbänken igen. Frågan är bara vad jag ska göra istället. Nej, den dagen det problemet. Jag har iaf skippat alla planer som jag hade tidigare, alla två. Jag ska inte som au-pair och jag ska inte gå makeupskola.


Veet, hårborttagningsmedel


Jag har prövat den gröna (Aloe Vera) en gång och jag är väldigt nöjd hitills, det luktar lite skumt men jag trodde aldrig att den skulle fungera. Man smörjer nämligen in huden som man vill "raka" med krämen och efter någon minut i duschen så tar man bort håret med svampen. Det låter lite för bra för att vara sant, men det funkar faktiskt. För mig är den utmärkt, jag brukar alltid skära mig vid hälsenan och då jag har bråttom. Mer utförlig recension kommer senare.


POP


Jag är väldigt nyfiken på POPs sortiment men har aldrig haft tillfället att pröva det. Eller jo det har jag, en gång i Sthlm men då det var så nytt att det inte hade skrivits något om det i princip. Men jag ville fara till flygplatsen och äta, så jag orkade inte kolla på det. Jag blir galen varje gång jag tänker på det. Jag hade ju chansen!

Man, hur bra är deras sortiment? Har de någon guldklimp? Är det något jag bara har för mig eller är det inte så mycket pigment i ögonskuggan?

De finns just nu att köpas på Kicks i större städer men det är bara en prövotid. Om de går bra så ska de säljas i de lite mindre städerna. Annars finns de att köpa på internet, bla
asos.

Givenchy, sommarkollektionen

161497-363Ge mig den här paletten! Nio ögonskuggor som bara får mig att vilja leka med färger. Eller, ännu bättre, ge mig hela sommarkollektionen. Åh, den orangea och lila ögonskuggan tillsammans. De skulle bli så snygga tillsammans.
Oändliga kombinationer helt enkelt.

Tyvärr vet jag varken pris eller om den finns att köpa i Sverige men håll ögonen öppna på
Strawberrynet om ni är lika sugna som jag är.














Nagellack

Pedicure_2
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om fransk manikyr på tånaglar (eller pedikyr kanske det blir). Jag tycker att det ska vara kortklippta och naglarna ser bara långa ut pga det vita lagret. Nej, fransk manikyr hör till händerna men nu tycker jag att det är snyggare med ett nagellack med färg. Fransk manikyr känns lite passé även om det är fräscht.



Jag måste bara komma med en synpunkt.
ÖPPEN TÅ INNEBÄR ATT MAN LACKAR TÅNAGLARNA.
Det borde vara en regel. Det värsta jag vet är då jag kollar på alla som går på balen och de har inte målat naglarna. Det drar ner helhetsintrycket så galet mycket. En kompis blir lite irriterad på att jag blir så irriterad över sånt, men det är inte ens att jämföra med hur irriterad jag blir. För mig kan man lika gärna strunta i balen om man inte målar naglarna (kanske att ta i) men snälla, måla tånaglarna och fingrarna om ni ska på balen i år. För min skull.

Positiva jag

Det här är en "otacksamma-dagen". Jag är inte nöjd med något och vill allt annat än vad jag har för valmöjligheter. Jag vill fara på stan och shoppa - Inget är öppet. Jag vill festa - Går ej. Jag vill fara utomlands - Med vilka pengar? Jag vill byta vardag med någon om det så bara vore en dag - Lösning sökes. Nej, jag borde gå och sova. Jag har inte fått något utbyte av att vakna idag. Inget har hänt, det enda "braiga" med idag var att det var sol och varmt.

Inspiration från makeupstudion

161497-362
Jag älskar dom här lekfulla lookarna.

De två nedre bilderna kommer från Makeupstudions
elevportfolion. Det är alltid lika kul att gå in där och låta sig inspireras. Just dessa tre bilderna gillar jag för att det känns aktuella i och med Barbietrenden.

Lumene Radiant Touch

Nu är våren påväg, +5 grader och skinande sol. Alldeles underbart, jag gick på långpromenad efter fikat. Låt sommaren komma nu. Jag drömde förresten en hemsk dröm. Det var "nutid" och på bara några timmar kom sommaren men det gick så fort att på kvällen var det höst igen.

image360

Jag har användt Lumene Cleansing Radiant Touch Moisturizing Cream Cleanser och Toner i två veckor nu och jag tycker att de är riktigt bra. På deras hemsida står det att den är för kvinnor 25+ men den är fuktgivande och passar alla, Cream Cleanser gillar jag extra mycket för att huden känns så mjuk efteråt. Det kostar 110kr st.

Betyg: 4/5

Cloë Sevigny

image359

Jag älskar Chloë Sevigny, hon är som en blank tavla. Med hennes attityd, hår, klädsel, smink kan hon få vilken look som helst. Det är underbart att se. Jag älskar kontrasterna mellan de två största korten till vänster. Från hård och sur till flörtig och förförisk till naturlig, till barbiedocka, till glamourös, till trash till ja. Underbart ansikte!

Rött-Grönt-Blått

Det var ett tag sedan jag la upp någon ögonmake så här kommer två på raken.

161497-358 

Ville bara se hur det skulle se ut med röd eyeliner så jag använde läppenna. Men det är inget att rekommendera eftersom att det lätt kletar ut sig.

161497-356

Använde cybershadow, paradise från Make up Store och blå matt ögonskugga som inte säljs längre.

161497-357

Pincett

image355

Om du inte har lust att punga ut 220kr för en pincett med lampa från Accesoara så finns det en variant av den på Kicks som bara kostar 140kr.


Förpackning, Diane Brill

image354
Jag ska ju till Tyskland i april och då har jag bett min syster hålla koll på vad det finns för märken där.
Douglas (Tysklands motsvarighet till Kicks) har bland annat ett amerikanskt märke som heter
Diane Brill och sminket fungerar som en underkädes kollektion. Det reflekteras inte bara på förpackningarna utan även på namnen. Ögonbrynsgele heter bla Bra and Panties, ett minipack av olika läppglans heter Panties in a Bunch osv. Roligt och sött. Även om vissa saker kan kännas lite för amerikanskt.

En runda på stan.

En riktigt tråkig dag på stan, det fanns inget nytt bara gamla kläder, gammalt smink och gamla skor. Jag var nära att köpa IsaDoras läppstift eftersom att HM hade reducerat priset från 95 till 70kr. Men det kändes smuligt då jag applicerade det men tur var försvann det. Fast i samma runda som det försvann blev läpparna uttorkade. 

Det stod att Expressen, Hallå hade gett den 5 getingar(?). Vi kan inte ha testat samma läppstift.


Spray

image353
Det känns så otroligt rätt i tiden, en "sprut och kut-produkt", alltså fukt, primer, brun utan sol, ja nästan allt. Att bara kunna spruta ut vad det nu är man vill ha och sen gå. Skindrink från Model Co känns helt perfekt för mig, att få spruta ut ansiktskräm istället för att få hålla på och kleta i ansiktet på morgonen. Och Håkanssons vitamin spray att bara spruta på då huden känns glåmig. Eller Smashbox's Call This för att få sminket att sitta kvar. Jag har bara ett ord att säga, ge mig! Nu!

Utmaning

På utmaning av emelle.

Här är instruktionerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Here we go;

1. Jag sätter på läppglans innan jag går och lägger mig. Jag vet inte varför men jag gillar bara läppglans. Fast inte på dagarna för då klistrar allt hår fast i läpparna.

2. Jag kan drömma att jag får pröva ett sminkmärke och blir så glad att jag börjar gråta. Det slutar alltid med att då jag ska pröva produkten som jag längtat efter, då finns den inte. Och, jag gråter igen.

2. En kompis till mig fick häftmassa i håret då hon gick i fyran på lågstadiet. Det blev kaotiskt och hon var tvungen att klippa av en mycket hår för att få bort det. Alla gick och skyllde på hennes ex och det slutade med en stor föreläsning från våran läraremen men egentligen var det jag. Jag sa det aldrig.

3. Om någon tycker på något annat sätt än mig kan inte jag förklara varför jag tycker på det viset. Jag blir bara tyst, det går inte förklara och jag tror att det inte finns någon anledning att berätta för den förstår ändå inte. Det gäller nästan allt. Men om vi tycker lika så går det förklara.

4. Då jag åker buss måste jag alltid le om någon ser utstött ut. Jag åker buss nästan varje dag och det är alltid en massa barn med på bussen och om någon ser utstött eller ensam ut sitter jag och ler mot den hela färden.  Jag vill bara vara snäll och ge den något konstigt stöd men det slutar alltid med att den kollar misstänktsamt på mig, men jag bara måste.

5. Jag hör dåligt, inget konstigt egentligen. Men jag har hörapparat och föddes med den dåliga hörseln. Det mer lustiga är att min mamma blev audionom (prövar ut hörapparater) innan hon födde mig. En rätt bekväm slump för mig själv.

6. Jag är oerhört stressad. Eller inte alltid men det finns en grej som gör att min hjärna nästan exploderar. Det är på stan då jag går bakom någon som går långsamt, om jag inte får mig förbi så vänder jag mig hellre om och tar hellre en omväg bara för att slippa gå bakom den. Men det har gjort att jag har lätt för att ta mig fram, jag ser alla möjliga luckor.

Jag utmanar alla som känner sig manade. Länka hit sen så jag jag skriva upp er.


Överblivna ögonskuggor från januari och februari

Eftersom jag aldrig haft riktig sovmorgon på hela sportlovet har jag tänkt ta ut lite sömn imorgonbitti så här kommer "morgoninlägget".

Jag märkte att det är många ögonskuggor som jag inte tagit med, återigen, vilken är din favorit?
Min är tvåan, åttan och nian. Undra om vi tycker lika olika den här gången med?
Ni brukar ju tycka om sotade ögon bäst.

161497-352

Dagens..

Jag MÅSTE ju bara komma med en dagens idag, den här underbara dagen.

Utmaning: Uppkörningen såklart, men den största utmaningen var trots allt fickparkering (!!!!!). Jag har gjort det en gång i mitt liv och det var bara en snabb genomgång och en stor lucka. Menmen, jag klarade det ju.
Händelse: Behöver jag ens säga det? Körkortet helt klart!
Irritationsmoment: Småkillar som "bröstar upp sig" inför sina kompisar.
Vill ha: IsaDora Mineral Make-up.
Status: Glad, men inte över körkortet (eller jo, såklart) utan jag jobbade ju idag. Det som gjorde mig så glad var dagens otrevligaste samtal. Jag vet/tror inte jag får gå in på det men ja, sen dess har jag bara flinat.

POP

Ja! Nu säljs Pop på Asos också. Jag tror att de är några kronor billigare än i affärerna också!
Pop Eye Class

IsaDora Mineral

Nu har jag kollat lite närmare på produkterna och priserna.

Ögonskugga: 100kr
Ögonskuggeborste: 75kr
Rouge: 140kr
Rougeborster: 120kr
Foundation Powder: 150kr
Foundation borste: 140kr 

De flesta ögonskuggorna är väldigt isiga, speciellt den lila och blåa. Det flesta skimrar bara och det finns bara en som innehåller mycket färg och den är brun. Jag är lite tveksam mot den bruna för den var svår att få jämn, iaf i affären.

Rouget, samma här, svårt att få jämt men det kan bero på att det var svårt att pröva det. (Pulvret låg i en glasflaska och man var tvungen att skaka ut det och därefter borsta ut det. Det var alltså inte som i den riktiga förpackningen). Hursomhelst, det var fina färger men de känns lite väl starka och lite för skimrande för min smak.

Foundation, jag hade fel tidigare. Det finns sju färger varav en bronzer, det finns ingen för mörkhyade. Det verkar svårt att hitta rätt färg pga att det var svårt att pröva men med lite hjälp av de som jobbar där blir det nog lättare.

Det känns svårt att säga om produkterna är bra eller dåliga, helst vill jag pröva dem hemma med rätt förpackning så man kan snurra borsten i asken. Det blir nog bäst resultat då, men jag tror på produkterna och är fortfarande väldigt sugen på att köpa dem. Tyvärr blev det inte idag.

Eyeliner

Smashbox Proof Cream Eye Liner Palette
Smashbox Proof Cream Eyeliner Palette
Nu har paletten som Lipglossbitch pratade om kommit, så spännande! Den verkar super! Tyvärr ska jag inte köpa den, jag vill inte starta något internethandel, jag tror att det bara kommer att vara början på en ännu sämre ekonomi.

Men jag skulle gärna ta och pröva den gröna, och den röda, och det gråa, och den gula, och den blåa. Alla med andra ord, frågan är bara om dom är så mörka som de ser ut att vara. Nu till sommarn vill jag ju snarare ha lite skrikigare färger. Men silver och guld eyelinern är säkert perfekt till prada-looken.

Den är din för 260kr på eleven. Helt okej pris om du frågar mig, frågan är ju bara hur stor förpackningen är.



Förresten, jag är körduglig! ;D

Styrd av märket?

image351
Igår märkte jag att jag är mer styrd av märket än jag vill tro. Jag var och tittade på Masterpiece mascaran och var lite sugen på att köpa den, sen kollade jag på priset. 155kr, dom skämtar med mig! Det är ju bara Max Factor! Oops.

Här går jag runt och har en mascara för 190kr som jag tycker är helt okej, ingen supermascara men den fyller mina krav. Men att köpa en mascara som är väldigt omtyckt av många som kostar 155kr känns dyrt, bara för att det är ett billigare märke. Det borde ju vara produkten som styr. Dessutom är jag väldigt styrd av hur förpackningen ser ut och jag tror att de flesta håller med mig då jag säger att Masterpiece mascaran är snyggare. Varför går jag då och köper den Cliniques mascara, även om det är fulare, halvdan som produkt och dyrare? Som det kanske märks vet jag inte riktigt vart jag vill komma, men det var bara en liten tankeställare.

Hur styrd är du?



Förresten, jag läste intervjun som Hotspot hade med
Isabella Scorupco och jag tycker synd om henne. Jag hoppas att jag aldrig hittar den perfekta produkten. Det tar ju döden på det roliga.

Dagens..

Utmaning: Att övningsköra måste det nog bli.
Händelse: Då en kompis ringer och frågar hur man bäst täcker mörka ringar. Haha!
Irritationsmoment: Jag höll upp en dörr åt en kvinna 50+, sen då hon går förbi mig så stirrar hon bara on på mig och öppnar den andra dörren. Jag förstår inte. Brukar inte folk bli glada att man håller upp dörren?
Vill ha: Håkansson Vitamin Spray, fast ett körkort skulle ju sitta bättre!
Status: Nervös för morgondagen, uppkörning.

Imorgon ska jag upp tidigt för att göra uppkörningen sen får vi ju se hur det går. Hursomhelst ska jag gå och shoppa efteråt och kl 17.00 ska jag förhoppningsvis FIRA dagen med lite extrajobb. Så, vi får se hur det blir med inlägg. Nu ska jag springa tillbaka till D.H. Hoppas att det är reklam än så jag inte missar något, det börjar ju bli lite spännande!

Hör upp studenter!

Studenterbjudande: Beställ 3 nr av Damernas Värld för 49 kr och få ett hårvårdspaket och läppglans helt utan extra kostnad!



Supererbjudande från CSN! 60kr för tre tidningar, ett läppglans (115kr) och ett hårvårdspaket (322kr) och det är riktiga varor, inga minivarianter av köpesprodukten här inte! Beställ, beställ! Gå in på din hotmail, det ska finnas ett mail från csn där det står om erbjudandet. Nej, jag förstår inte hur dom finansierar dessa erbjudanden.

IsaDora mineral

Äntligen har IsaDoras Mineralsmink kommit till stan, ni skulle ha sett mig! Jag var som i eld och lågor och ville bara slita upp förpackningarna för att pröva dem. Jag trodde aldrig att de skulle komma till min stad såhär fort! Det står ju inte ens om det på internet.

Hursomhelst så köpte jag inte något. Jag tänkte att det får jag spara till imorgon som pris eller tröst (uppkörning!!!!). Jag är mest inne på ögonskuggorna för det var så svårt att pröva de andra förpackningarna (pga provflaskorna) så jag orkade inte pröva dem. En färg som jag föll mest för är den lila ögonskuggan. Frågan är bara hur kvalitén är. Är det någon som prövat?

Ögonskuggan kostar 100kr
Rouget kostar 140kr
Borstarna kostar 75-140kr
Priset på foundation är jag osäker på.
Det finns tre lösa foundation och fyra kompakta.

Ögonskuggor, februari

image349
En till månad har gått och den här månaden har det blivit lite färre ögonskuggor. Min favorit är nog ettan och sexan. Vilken är din favorit?

- 15 grader

image348

Jag gick ut på en promenad idag och läpparna blev kalla, stela, torra och sved. Bästa kuren för det är ett fuktande lypsyl som har solskydd. Mario Badesco är speciellt skapat för att skydda mot kyla, vind och sol och finns på eleven för 169kr.

Ansiktet måste också återfuktas, ännu viktigare blir det om du har foundation också. June Jacobs (accesoara, 640kr) har spf 20 som är speciellt skapat för att skydda huden på UV-strålar. Tänk på att snön reflekterar strålarna! 

Nästa vinter kommer jag nog att måste köpa Kanebo 38C för att mascaran ska kunna sitta kvar. Jag var alldeles svart under ögonen för att jag hade gråtit så mycket.

Förresten, till er norrbor. Ha ett trevligt sportlov!

Krämrouge på stift

Jag är lite prylgalen och därför känns förpackningen lika viktig för mig som produkten. Eller det är klart att innehållet spelar störst roll, det är ju trots allt det alla ser. Men personligen så blir jag glad över en snygg förpackningen och det kan pigga upp hela kosmetikgarderoben. Och det märks att vissa lagt ner mer tid och pengar på en snygg förpackning. Och det är rätt av dom! Först ut tänkte jag visa två exempel på en snygg förpackning och en ful förpackning av krämrouge på stift. image347
Plus i kanten

Toofaced har riktigt snygga förpackningar och på hylsan har de valt en klassisk stil men för att få den lite mer kaxig så har de användt en svart bakgrund. Helt klart snygg, det enda negativa jag kan komma på nu är att eftersom den är svart blir den svår att hitta långt ner i necessären. Fast den är så snygg så den får mer än gärna stå framme.

Bakläxa

DuWop är riktigt dåliga på att satsa på deras förpackningar. Krämrouget ser snarare ut som godis inne i en limförpackning. Typsnittet ser bara billigt ut och "snurren" ser bara ut att ha suttit på ett rosa verktyg. Det enda positiva jag kan komma med är att den är lätt att hitta i necessären.

Ny kategori

Inläggen har varit rätt innehållslösa de senaste gångerna men nu har jag kommit på en kategori. Dessutom har jag jobbat varje dag sedan onsdag så jag har aldrig haft tid att skriva något längre inlägg. Och sömnbristen har ropat trots att jag inte suttit något vid datorn.

Imorgon kommer första inlägget till kategorin! En kategori som är väldigt viktigt för mig.
Jag bryr mig mer om det än vad jag tror..

Laughter is the best cosmetic... so grin and wear it!

Benefit

Balsam att stryka över ansiktet som slutfinish. Täcker fina linjer och porer.
Kompaktpuder med snygg förpackning.
Concealer kit för allt möjligt + lipplumber.

Godmorgon!

Jag sa att jag skulle sova idag, och det gjorde jag. Ända till TRE! Det var skönt att sova men man får lite ångest då det första man hör är att "vakna, du har sovit bort hela dagen". Ett inlägg kommer strax.


 

Dagens, i ord

..dvs inte lista.

Vaknade 8.20 av att dom ringde från jobbet och det resulterade i 3 timmars jobb. Rätt skönt att få tjäna in pengar, problemet är bara att jag inte fyller "kvoten". Förhoppningsvis går det bättre senare. Jag är ju bara nybörjare än så länge. Efter 12.00 blev det stan och Emelie kom, så då blev det en runda på stan. Det känns som om en ond cirkel startat. Jag jobbar och sen tänker att jag har råd att köpa saker bara för att jag jobbar. Men lönen kommer ju inte förrän ja, 20 april eller liknande.

Sedan for vi hem till Emelie och rev tapet i hennes lägenhet och därefter hem för att hon skulle låna skor och smycken av mig. Hjälp! Jag har inte ätit bra idag, frukost kl 8.30 och middag 18.30. 10 timmar. Fast ja, någon godisbit slank ner emellan. Skärpning, någon som har tips på bra och enkel mat att go-and-eat utan att måsta använda en micro? Och så man slipper lägga 50 kr på det.
 
Lugn kväll, jag satt och såg The return of the pic med min lillebror. Den var riktigt bra, om man gillar Tenacious D gillar man den här filmen. Tack och hej, nu ska jag sova och sova för att sedan somna om igen. Och igen.

Praktiskt att ha i väskan

girl2go Nail Varnish Remover Wipes Cupcakes Square Compact Mirror
Nu då jag ändå är inne på en praktisk "icke-smink" produkt från Asos kan jag komma med två till tips.
Nagellacksborttagningsmedel att ha i väskan då nagellacket börjar försvinna, det är ju inte särskilt snyggt med skrapat nagellack. Asken innehåller 15 servetter för 30kr.

Den söta spegeln kostar 90kr. Jag tycker att det känns löjligt att stå och spegla sig mitt i Ica men med den här fina speglen måste jag nog spegla mig ännu oftare bara för att få visa den.

Nyheter och necessär


Nu är våren här, iaf om man ska tro sminknyheterna. Tom sajterna har börjar ta fram färre produkter. Tyvärr så sinar min inspiration tillsammans med nyheterna.

Det är Asos som släpper flest nyheter och nu har de bla släppt den mönstrade necessären från Fluff. Det kostar 149 kr och på sidan av necessären så finns det en spegel för fickan. Praktisk necessär att ha i väskan eller till sina borstar, egentligen ska man helst sära på sina borstar pga bakterierna.

Goreng

Eftersom att jag är frånvarande ikväll också, måste jag bara skicka en länk på en rolig blogg.
http://goreng.blogg.se/

Jag älskar att läsa hans inlägg, men det kanske bara är för att jag "känner" honom. Men han är jäkligt duktig på att skriva. Om det finns något favorit inlägg så måste det nästan vara det här inlägget. Jag kan inte ens nämna hur många gånger jag skrattat åt honom.

Eyeko Fat Balm

Eyeko Fat Balm 
Eyeko Fat Balm i nya förpackningar.

Söta förpackningar men det är ju bara ett säljknep, kunde de inte gjort någon ny variant på innehållet också? För egentligen åker ju förpackningen rakt ner i sopkorgen.

149kr på eleven.

Hud

Igår kväll var det praktiskt taget omöjligt att somna. Jag hade smörjt in mig med en hudkräm som aldrig gick in i huden, så varje gång jag vände mig var jag tvungen att lyfta på varje kroppsdel för annars klistrades det fast i tyget. Så idag gjorde jag ett akutköp. Dove, Nutri Milk 45kr.

Den är nog min favorit-budget-kroppskräm trots allt. Den innehåller mycket fukt samtidigt som den snabbt går in i huden och är rätt dryg.

Sedan köpte jag facepeeling från HM, det ska bli spännande att se hur de fungerar. Det är nämligen servetter som ska vara "exfoliera och lena" huden. 15 servetter och 29kr. Jag tror att de är nya men jag är inte säker för jag brukar inte kolla på deras hudprodukter. Recension kommer senare.

Idag ska jag jobba!
Bussen går om 25 min. Hoppas att jag får jobba imorgon med, men annars är jag ledig hela långa helgen.