Veet, hårborttagningsmedel


Jag har prövat den gröna (Aloe Vera) en gång och jag är väldigt nöjd hitills, det luktar lite skumt men jag trodde aldrig att den skulle fungera. Man smörjer nämligen in huden som man vill "raka" med krämen och efter någon minut i duschen så tar man bort håret med svampen. Det låter lite för bra för att vara sant, men det funkar faktiskt. För mig är den utmärkt, jag brukar alltid skära mig vid hälsenan och då jag har bråttom. Mer utförlig recension kommer senare.


Kommentarer
Postat av: RedHead

Jag håller med, de här är inte så dumma om man har bråttom. Kruxet är ju att håret växer ut ruggigt snabbt igen... En annan har ju lite masochistiska drag och föredrar vaxning. Men det kräver dessvärre att man går med lite lurv tills det växt ut till vaxbar längd.. Riskabelt..;) Finfin blogg annars!

Postat av: Rouge

Det låter ju jättebra!! De gamla krämerna från veet som man skrapade bort med en grön skrapa funkade inget vidare för mig, men dessa kanske är bättre då? =D

2007-03-12 @ 12:30:59
URL: http://lemakeup.blogspot.com
Postat av: fanny

du är snabb med att pröva veet.
jag använde det när jag gick 7an typ..
men det går mycke fortare att raka sig imo, för jag är skillad och jag skär mig inte
SKILLZORRRRRR

2007-03-12 @ 14:37:26
Postat av: Maria

Blir det en mjukare stubb med den än när man rakar, eller är det nån skillnad? På bena använder jag hellre vax eller epilator, men under armhålorna pallar jag inte.. Men samtidigt skulle jag gärna slippa den skarpa stubben där. Svara gärna i min blogg eller tipsa mig om du publicerar en recension på den! :)

2007-04-22 @ 14:24:09
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Therese ♥

funkar den under armarna också eller ska man bara ha den på benen? ^^,

2010-01-15 @ 09:24:29
URL: http://tezzilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback