Lash Gems

161497-312
Nu har
eleven tagit in en ny produkt av Too Faced, Lash Gems dvs ögonfrans bling. Det är små stenar som man applicerar på ögonfransarna, det är fyra färger i varje förpackning. 25 stycken svarta, blåa, rosa och vita stenar till priset 179kr.

Priset kan jag nog inte påpeka, man får ju med en applikator också. Däremot så känns det som en himla onödig produkt. Det sliter säkert väldigt mycket på fransarna att applicera lim på dem, hårstrån måste ju följa med då man drar av stenarna. Dessutom vill jag inte ens tänka på hur lång tid det ska ta och hur fingerfärdig man ska vara för att sätta fast lim där man vill ha det och få fast stenarna på rätt ställe. Det krävs nog väldigt mycket övning, men det kan säkert bli snyggt på.

Elevens beskrivning: Klä upp dina ögonfransar med Too Faced Lash Gems. Detta är smycken för dina fransar! Små, lätta pärlor som ger extra "bling bling" till dina ögon när du vill synas lite extra. De flyter i Too Faced's unika självhäftande gel vilket gör det enkelt att applicera med den medföljande applikatorn. Använd en och samma färg på båda sidorna för en chick och glammig effekt eller blanda för en "catwalk" look.

Detta är en riktig "Star Quality" produkt!


Kommentarer
Postat av: Mia

Visst är de häftiga!!

Postat av: Lina

Mia: Jo, de är det. Jag vill ha vita stenar imorgon för att ha dem längst ner på de övre ögonfransarna, men det verkar lite knepigt att få på dom :)

2007-02-22 @ 21:39:10
URL: http://makemeup.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback